محمد: سلطان الفتوحات
محمد: سلطان الفتوحات

محمد: سلطان الفتوحات

مواسم 1
TRT 1
أكشن
تاريخي

يفتح السلطان الشاب محمد الفاتح إسطنبول، ويمثل بداية عصر جديد في العالم القديم.

  • الحلقات
  • طاقم العمل
  • التفاصيل
1. Genç Sultan
1. Genç Sultan
2ساعة 42دقيقة
Şehzade Alaaddin'in beklenmedik ölümüyle sarsılan Murad Han, Bursa'ya çekilir ve yerine oğlu Şehzade Mehmed geçer. Hedefleri Mehmed'in hedefleriyle zıtlaşan Çandarlı, bir isyan körükler.
2. Korsanlar
2. Korsanlar
2ساعة 25دقيقة
Saruhan'a dönen Mehmed, ticarete mâni olan korsan meselesini çözerek halkın takdirini kazanmak ister fakat Venedikliler onu Sultan Murad'a şikâyet edince hesap vermesi için saraya çağırılır.
3. Stratejik Çatışma
3. Stratejik Çatışma
2ساعة 19دقيقة
Haçlılarla yapılacak savaştan önce toplanan divanda Çandarlı ile Mehmed birbirine zıt düşer. Sultan Murad'ın izniyle iz sürmeye çıkan Mehmed, Yanoş'tan kaçan Eflaklılara rastlar ve Yanoş'a karşı bir plan yapmak üzere onlardan yardım alır.
4. Nikâh ve Sonrası
4. Nikâh ve Sonrası
2ساعة 21دقيقة
Sultan Murad ve İbrahim Han'ın izniyle Mehmed ve Gülşah'ın nikâhı gerçekleşir. Hüma'nın Bursa'ya gönderilmesine sebep olan Halime Sultan ise haremdeki yeni güç dengesinin baş aktörü olma peşindedir.
5. Damat Firarda
5. Damat Firarda
2ساعة 18دقيقة
Düğün gecesinde Konstantiniyye'ye tehlikeli bir yolculuğa çıkan Mehmed'in amacı Zağanos'u Bizans sarayından kurtarmaktır. Düğün gecesinde kızı Gülşah'ın ortada bırakıldığını öğrenen İbrahim, hesap sormak için Murad'a gider.
tabii
© 2024 tabii, جميع الحقوق محفوظة
  • شروط الإستخدام
  • الخصوصية
  • تفضيلات ملفات تعريف الارتباط