Mehmed: Sultán de conquistas
Mehmed: Sultán de conquistas

Mehmed: Sultán de conquistas

1 temporada
TRT 1
Acción
Historia

Un gran líder forjado en la guerra. Un joven sultán destinado a cambiar la historia. Un conquistador que transformó el mundo...

  • Episodios
  • Elenco
  • Detalles
1. Genç Sultan
1. Genç Sultan
2 h 42 min
Şehzade Alaaddin'in beklenmedik ölümüyle sarsılan Murad Han, Bursa'ya çekilir ve yerine oğlu Şehzade Mehmed geçer. Hedefleri Mehmed'in hedefleriyle zıtlaşan Çandarlı, bir isyan körükler.
2. Korsanlar
2. Korsanlar
2 h 25 min
Saruhan'a dönen Mehmed, ticarete mâni olan korsan meselesini çözerek halkın takdirini kazanmak ister fakat Venedikliler onu Sultan Murad'a şikâyet edince hesap vermesi için saraya çağırılır.
3. Stratejik Çatışma
3. Stratejik Çatışma
2 h 19 min
Haçlılarla yapılacak savaştan önce toplanan divanda Çandarlı ile Mehmed birbirine zıt düşer. Sultan Murad'ın izniyle iz sürmeye çıkan Mehmed, Yanoş'tan kaçan Eflaklılara rastlar ve Yanoş'a karşı bir plan yapmak üzere onlardan yardım alır.
4. Nikâh ve Sonrası
4. Nikâh ve Sonrası
2 h 21 min
Sultan Murad ve İbrahim Han'ın izniyle Mehmed ve Gülşah'ın nikâhı gerçekleşir. Hüma'nın Bursa'ya gönderilmesine sebep olan Halime Sultan ise haremdeki yeni güç dengesinin baş aktörü olma peşindedir.
5. Damat Firarda
5. Damat Firarda
2 h 18 min
Düğün gecesinde Konstantiniyye'ye tehlikeli bir yolculuğa çıkan Mehmed'in amacı Zağanos'u Bizans sarayından kurtarmaktır. Düğün gecesinde kızı Gülşah'ın ortada bırakıldığını öğrenen İbrahim, hesap sormak için Murad'a gider.
tabii
© 2024 tabii, Todos los derechos reservados
  • Términos de uso
  • Privacidad
  • Preferencias de cookies